Pondělí - denní polévka
1. Grilovaná kotleta s pažitkovou omáčkou, podávaná s hranolky
2. Fetuccinni s uzeným lososem, rajčátky a smetanou, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, parmskou šunkou a parmezánem
4. Salát s obalovanými kousky eidamu, hermelínu a nivy, samůn
5. Sekaná, podávaná se zelím a vařenými bramborami
Úterý- denní polévka
1. Tortilla a kuřecími stripsy, čedarem, salsou a zeleninou
2. Spaghetti s plody moře, rajčatovou omáčkou a česnekem, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, klobáskou a grilovanou zeleninou
4. “Girasole''ledový salát s rajčaty, kukuřicí, hořčičný dresing, samůn
5. Svíčková omáčka s hovězím masem, houskovými knedlíky, zdobená brusinkami a šlehačkou
Středa - denní polévka
1. Grilovaná panenka s bylinkovým demi-glacé a opečenými bramborami
2. Hříbkové risotto s grilovanou panenkou, parmezán
3. Pizza se smetanovým základem, eidamem, žampiony, šunkou a olivami
4. Salát s grilovanou cuketou, kuřecím masem a balsamicovou redukcí, samůn
5. Smažené žampiony, podávané s vařenými bramborami a D.T.
BURGEROVÝ ČTVRTEK - denní polévka
1. Burger s čedarem, kyselou okurkou, římským salátem a hořčicí, hranolky, D.T.
2. Gnocchi s kuřecím a pestem se smetanou, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, slaninou, špenátem a nivou
4. Salát s parmskou šunkou, olivami a balkánským sýrem, samůn
5. Vepřové kostky na česneku, podávané s rýží
Pátek - denní polévka
1. Kuřecí v parmezánovém těstíčku, podávané s bramborovým pyré a D.T.
2. Penne “Maškovka” s kuřecím a rajčatovou omáčkou se zeleninou, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, šunkou, kukuřicí a cherry rajčátky
4. Listový salát s grilovaným lososem a citrónovým dresingem, samůn
5. Selská vepřová pečeně, podávaná se špenátem a bramborovými knedlíky

 

Informace o alergenech obsažených v jednotlivých pokrmech poskytne obsluha na vyžádání.

Stopové množství alergenů mohou obsahovat všechna jídla.