TÝDENNÍ MENU
110‚- Kč
Pondělí - denní polévka
1. Kuřecí steak, zapečený s chřestem a sýrem, podávaný se šťouchanými bramborami
2. Čedarové risotto s grilovanou panenkou a jarní cibulkou, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, žampiony, šunkou a kukuřicí
4. Salát s bílými fazolemi, opečenou slaninou a vajíčkem, samůn
5. Hovězí na česneku, podávané s bramborovými knedlíky
Úterý- denní polévka
1. Grilovaná vepřová panenka se smetanovou omáčkou s bazalkovým pestem, krokety
2. Gnocchi s uzeným lososem na víně, s koprem, cibulkou a smetanou, parmezán
3. Pizza s rajčaty, eidamem, grilovanou zeleninou a slaninou
4. Salát s grilovaným filírovaným flank steakem, samůn
5. Halušky s uzeným masem, zelím a bryndzou
Středa - denní polévka
1. Grilovaná telecí játra s cibulkou, hořčicí a pečenými bramborami se smetanovým dipem
2. Spaghetti s vepřovou panenkou, žampiony a rukolou, sypané parmezánem
3. Pizza s rajčaty, eidamem, klobáskou, fazolkami a česnekem
4. Těstovinový salát s kousky roštěné, zeleninou a kari dresingem
5. “Záhorácký závitek”/slanina, zelí, česnek/, podávaný s vařenými bramborami
BURGEROVÝ ČTVRTEK - denní polévka
1. Hovězí burger s bylinkovou majonézou, čedarem, červ. cibulkou, leďákem, hranolky, D.T.
2. Spaghetti se sušenými rajčaty, kapary, parmou a rajčatovou omáčkou, parmezánem
3. Pizza se smet. základem, eidamem, vajíčkem a kuřecím masem
4. Salát “Caesar” s grilovaným kuřecím masem a krutony
5. Vypuštěný španělský ptáček, podávaný s rýží
Pátek - svátek
Dezert dle denní nabídky: 45,- Kč
Dezert + káva: 72,- Kč
Nápoje k polednímu menu: 15,- Kč
Staropramen 11°/ 0,3l, Birell 0,3l, soda 0,3l, citronáda 0,3l,
Kofola 0,2l, čaj / i zázvorový
Stopové množství alergenů mohou obsahovat všechna jídla. Informace o alergenech obsažených v jednotlivých pokrmech poskytne obsluha na vyžádání

 

Informace o alergenech obsažených v jednotlivých pokrmech poskytne obsluha na vyžádání.

Stopové množství alergenů mohou obsahovat všechna jídla.